WeSoMe - her er du ikke bare én i mængden!

WeSoMe er IKKE et såkaldt ”full-service” bureau – for hvis du spørger mig findes de ikke! Man kan ikke være lige god til det hele.

Men WeSoMe er en en ”all-round” virksomhed, der yder hjælp-til-selvhjælp inden for rigtig mange af de områder, du har brug for, hvis du vil være til stede på nettet på en professionel måde.

Jeg trækker på eksperter inden for videoproduktion, tekstforfatning og søgemaskineoptimering og har et stort netværk af teknikere og designere, der er med til at sikre, at du får en løsning, der dækker dine behov.

Jeg hjælper dig helt fra begyndelsen, hvor du måske bare har en idé, til du er til stede på de rigtige platforme, og selv er i stand til at drive og vedligeholde en hjemmeside, web-shop eller blog.

Bag WeSoMe står Susanne Krogh-Hansen

Jeg har 15 års erfaring som projektleder, koordinator og web- og kommunikations-konsulent og et halvt år som selvstændig webrådgiver.

Mit hovedfokus i de seneste seks år har været design, udvikling og drift af både små og store hjemmesider. Kunderne har været alt fra kommuner og ministerier til små erhvervsdrivende. Opgaverne har inkluderet alt fra sociale medier og kampagnesites over måling og fortolkning af statistik til opsætning af online reklamer og split-test af landing pages.

Ting du (måske) ikke vidste om mig

  • Mine døtre er det mest geniale, jeg nogensinde har lavet
  • Taler flydende italiensk - og er vild med alt, der er italiensk (undtaget Berlusconi og mafiaen)
  • Jeg er englænder! Inden min dejlige mand fik mig på Krogh'en, hed jeg Purdy
  • Hvis der er kommet en ny og nyttig elektronisk dims, vil jeg have den...
  • Jeg er open source freak – jeg elsker, når mange personer sammen skaber gratis programmer, der er helt på højde med dem, man betaler i dyre domme for.
  • Elsker at skråle med på gamle (italo) pophits (til stor fortrydelse for min mand)

Læs mere om mig og mit cv på min hjemmeside, hvor du også kan se eksempler på, hvilke opgaver jeg har løst.